Türkiye Taşkömürü Kurumu 44 nitelikli işçi alacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 2023 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı kapsamında daimi işçi alımı gerçekleştirecek.

  • 248

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, 2023 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı kapsamında daimi işçi alımı gerçekleştirecek. Toplamda 44 nitelikli işçiye ihtiyaç duyan kurum, alımlarını Zonguldak İş Kurumu aracılığıyla yapacak. İlan süreci 16 Nisan 2024'te başlayacak ve 22 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. İlanın sonunda elektronik kura çekimi ile işçi seçimi gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, başvuru tarihinin son gününde 18 yaşını doldurmuş olmak ve ilk gününde 35 yaşından büyük olmamak, Zonguldak ilinde ikamet etmek ve belirlenen öğrenim şartlarına sahip olmak bulunuyor.

İşçi alınacak meslekler ve bu meslekler için gerekli olan eğitim durumları şu şekildedir: Kuvvetli Akım Tesisatçısı için 6 işçi, Kaynakçı için 5 işçi, Mekanizasyon-Pres İşçisi için 21 işçi, Numuneci-Maden Ocağı için 1 işçi, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi için 1 işçi, Mekaniker (Kompresör) için 6 işçi ve Vinç Operatörü için 4 işçi alınacaktır.

Başvuru süreci ve detayları için adayların Resmi Gazete'yi takip etmeleri önerilmektedir.

Bakmadan Geçme