İzmir Bakırçay Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak

İzmir Bakırçay Üniversitesi, kurumsal yapılarını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla 11 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

  • 96

İzmir Bakırçay Üniversitesi, kurumsal yapılarını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla 11 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Üniversite Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, alımlar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası çerçevesinde gerçekleşecek ve yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınacak.

Alınacak personel pozisyonları ve başvuru şartları şu şekilde belirlendi:

- Büro Personeli (BP-1): 1 erkek aday aranıyor. Başvuracak adayların lisans mezunu olması, belirli eğitim belgelerine sahip olmaları ve en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmaları gerekiyor.

- Büro Personeli (BP-2): 1 erkek aday aranıyor. Ortaöğretim mezunu olması, belirli eğitim belgelerine sahip olması ve en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olması gerekiyor.

- Büro Personeli (BP-3): 1 kadın aday aranıyor. Lisans mezunu olması ve belirli eğitim belgelerine sahip olması gerekiyor.

- Büro Personeli (BP-4): 1 kadın aday aranıyor. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği veya Antrenörlük mezunu olması, belirli eğitim belgelerine sahip olması ve en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olması gerekiyor.

- Teknisyen (YH-5): 2 erkek aday aranıyor. Ortaöğretim mezunu olması, Bilişim Teknolojileri alanından mezun olması ve en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olması gerekiyor.

- Teknisyen (YH-6): 2 erkek aday aranıyor. Ortaöğretim mezunu olması, İnşaat Teknolojisi alanından mezun olması ve en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olması gerekiyor.

- Koruma ve Güvenlik Görevlisi (KGG-7): 2 erkek aday aranıyor. Ön lisans mezunu olması, Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olması ve belirli fiziki şartları taşıması gerekiyor.

- Destek Personeli (Bahçıvan) (DP-8): 1 kadın aday aranıyor. Ortaöğretim mezunu olması, belirli sertifikalara sahip olması ve en az 1 yıl bahçıvanlık tecrübesine sahip olması gerekiyor.

Başvurular 03.04.2024 ile 17.04.2024 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuruların şahsen İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na yapılması gerekmektedir. Başvuruda istenilen belgeler arasında T.C. Kimlik Kartı, diplomalar, KPSS sonuç belgesi, ikametgâh belgesi, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı gibi belgeler bulunmaktadır.

İzmir Bakırçay Üniversitesi, alım sürecinde adaylardan doğru ve eksiksiz belgeler sunmalarını ve başvurularını yapmadan önce ilan detaylarını dikkatlice incelemelerini tavsiye etmektedir. Başvuru ve detaylı bilgi için Üniversitenin resmi internet sitesi veya Personel Daire Başkanlığı ile iletişime geçilebilir.

Bakmadan Geçme