Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 3 araştırmacı ve 19 Ar-Ge uzmanı alacak

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, İstanbul'da 3 Doçent Araştırmacı ve 19 Ar-Ge Uzmanı alımı gerçekleştirecek.

  • 149

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, İstanbul'da 3 doçent unvanlı araştırmacı ve 19 Ar-Ge Uzmanı alımı gerçekleştirecek. Başvurular 15 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ve elden, posta yoluyla veya kargo ile kabul edilecek. Elektronik başvurular geçerli olmayacak.

Adaylar arasından seçilecek olanlar 3 yıla kadar iş sözleşmesi imzalayacak. Sözleşme süresi sona eren personelin sözleşmeleri, performans değerlendirmesi dikkate alınarak her seferinde 3 yıla kadar yenilenebilecek.

Adayların başvurabileceği pozisyonlar ve aranan nitelikler şu şekilde:

- Araştırmacı (Doçent): Fen Bilimleri ve Matematik temel alanında Moleküler Biyoloji ve Genetik veya Biyoloji Bilim Alanı, Sağlık Bilimleri Temel Alanında Tıbbi Biyoloji veya Tıbbi Genetik Bilim alanlarından Doçent unvanına sahip olmak gerekiyor. Ayrıca, belirli deneyim ve dil yeterlilikleri de aranıyor.

- Ar-Ge Uzmanı: Sağlık Yönetimi, Sağlık Kurumları Yönetimi, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi gibi alanlarda doktora derecesine sahip olmak ve belirli deneyim ve dil yeterliliklerine sahip olmak gerekiyor.

Pozisyonlara başvurabilmek için Türk vatandaşı olmak gerekiyor. Başvuru süreci ve detaylı nitelikler için ilan metnini incelemeniz faydalı olacak.

Bakmadan Geçme