Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 76 idari personel alacak

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, 76 idari personel alımı için ilan yayımladı.

  • 80

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, 76 idari personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre, alımlar Ankara ve İstanbul yerleşkelerinde gerçekleştirilecek.

Başvurular, 22 Nisan 2024 tarihinde başlayıp 29 Nisan 2024 tarihinde saat 23.59'da sona erecek. Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecekler. Şahsen veya posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuru şartları arasında, adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları gerekiyor. Ayrıca, farklı pozisyonlar için farklı lisans ve ön lisans programlarından mezun olma, KPSS'den belirli puanları almış olma gibi özel şartlar da bulunuyor.

Başvuruda bulunacak adaylar, ilan edilen pozisyonlar arasından yalnız bir grup ve il için başvuru yapabilecekler. Birden fazla grup ve il için başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacak.

Başvuruların ardından adaylar KPSS puanlarına göre sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puana sahip adaylardan başlanarak belirlenen pozisyon sayısının 4 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacak.

Sözlü sınavda başarılı olabilmek için adayların 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alması gerekiyor. Sözlü sınavın konuları arasında, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu'nun görev alanına giren temel konular, genel yetenek ve genel kültür, muhakeme gücü, liyakat, temsil kabiliyeti ve bilimsel gelişmelere açıklık gibi başlıklar bulunuyor.

Başvurular ve sınavlarla ilgili detaylı bilgiye Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu'nun resmi internet sitesi üzerinden veya aşağıda belirtilen iletişim bilgileri aracılığıyla ulaşılabilecek.

 

Bakmadan Geçme