Erciyes Üniversitesi 144 sözleşmeli personel alacak

Erciyes Üniversitesi, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanı ile toplam 144 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

  • 143

Erciyes Üniversitesi (ERÜ), Resmi Gazete'de yayımlanan ilanı ile toplam 144 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, üniversite rektörlüğüne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek. İlan kapsamında, farklı unvanlarda 42 hemşire, 41 destek personeli, 38 sağlık teknikeri, 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 10 büro personeli, 1 mühendis, 1 biyolog ve 1 diyetisyen alınacak.

Başvurular, adayların 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmaları ve lisans, ön lisans veya ortaöğretim düzeyinde belirli bir puanı almaları gerekmektedir. Başvurular, 30 Nisan tarihine kadar e-Devlet üzerinden veya belirtilen internet adresinden yapılabilir.

Alımlarda yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak, adaylar KPSS puanı esas alınarak sıralanacaktır. Belirlenen asıl ve yedek adayların listesi, başvuru tarihini takip eden bir ay içinde üniversitenin resmi internet sitesinde yayımlanacak.

Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun belirttiği genel şartları sağlamaları gerekiyor. Ayrıca belirli bir yaş sınırının yanı sıra sağlık, askerlik, adli sicil gibi kriterlere de uygun olmaları gerekiyor.

Başvuru süreci e-Devlet üzerinden veya belirtilen internet adresi üzerinden 16 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek olup, birden fazla pozisyona başvuru yapmak isteyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak.

Bakmadan Geçme