• Haberler
  • Memur
  • Özel aksini söylese de CHP'li Belediyelerde eş dost atamaları rekora koşuyor

Özel aksini söylese de CHP'li Belediyelerde eş dost atamaları rekora koşuyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP'li Belediyelerde eş dost atamasına müsade etmeyeceğini her fırsatta söylese de her gün basına farklı bir eş dost ataması çıkıyor. Sabah gazetesi'nden Ali Altuntaş'ın haberine göre Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde eş dost ataması ortaya çıktı. Haberde şunlar yer alıyor:

CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Metin Bükülmez'in eşi Sıla Bükülmez'in ESKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı, kardeşi Aytekin Bükülmez'in ise ESKİ'nin satın alma müdürü olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada çok sayıda kişi bu duruma tepki gösterdi.

Seçim vaatlerinde liyakati dilinden düşürmeyen CHP'li belediye başkanları seçilir seçilmez ilk icraat olarak yakınlarını belediyelerde üst düzey görevlere getirmeye devam ediyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekincioğlu'nun kayınbiraderi ve bacanağını başkan yardımcısı yapmasının ardından bu kez de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde ballı torpiller ortaya çıktı.
Büyükşehir belediyesinin genel sekreter yardımcısı Metin Bükülmez'in kardeşi ile eşinin daire başkanı ve müdür olduğu ortaya çıktı.

Metin Bükülmezi'in kız kardeşi Sıla Bükülmez'in Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (ESKİ) İnsan Kaynakları Daire Başkanı, kardeşi Aytekin Bükülmez'in ise ESKİ'de satın alma müdürü olması tepkileri de beraberinde getirdi.

 

 

memur5.com

Bakmadan Geçme