3 üniversite 33 akademik ve teknik personel alacak

Personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • 419

Üç üniversite toplam 33 akademik ve teknik personel alacak. Söz konusu personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Gedik Üniversitesi 23 akademisyen, 4 araştırma görevlisi alacak

İstanbul Gedik Üniversitesi, 23 akademisyen alımı yapılacağını duyurdu. Spor Bilimleri, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler gibi çeşitli fakülteler ve bölümler için alımlar gerçekleştirilecek. Üniversite ayrıca 4 araştırma görevlisi alacak. Spor Bilimleri, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler gibi çeşitli fakülteler ve bölümler için alımlar yapılacak. 

İstanbul Teknik Üniversitesi 3 sözleşmeli bilişim personeli alacak

İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda 3 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Aday seçiminde, 2022 KPSSP3 sınav sonuç belgesi puanının %70'i ile yabancı dil puanının %30'unun toplamı esas alınacak. Alım yapılacak pozisyonlar arasında kıdemli ağ uzmanı, sistem uzmanı ve yazılım uzmanı bulunuyor.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi anestezi ve ilk acil yardım 3 öğretim görevlisi alacak.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Hemşirelik bölümünden lisans mezunu olan adaylar arasından anestezi ve ilk acil yardım alanlarında toplam 3 öğretim görevlisi alacak. 

Öte yandan, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğü, 8 Mart 2024 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan Akademik İlanlarında düzeltme yaparak "Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları" alanında doçent kadrosu açtı. Adaylardan, çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda uzman olmaları ve çocuk nöroloji alanında yan dal uzmanlığına sahip olmaları isteniyor.

Bakmadan Geçme