Yıldız Teknik Üniversitesi 22 sözleşmeli personel alacak

  • 232

Yıldız Teknik Üniversitesi, 22 sözleşmeli personel alımı için ilan verdi. Üniversite, farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel arayışına girdi. Başvuru süresi, Resmî Gazete'de yayımlanan ilanın ardından 15 gün olarak belirlendi.

Başvuru süreci, 25 Nisan 2024 tarihinde başladı ve 9 Mayıs 2024 mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuruların Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı'na şahsen ya da posta yoluyla yapılması gerekiyor. Posta yoluyla yapılan başvurularda, gecikmeler nedeniyle son başvuru tarihinden sonra ulaşan başvuruların değerlendirilmeye alınmayacağı belirtildi.

Adayların, ilan edilen pozisyonlardan yalnızca birine başvuru yapabileceği, birden fazla pozisyona başvuru yapan adayların tüm başvurularının geçersiz sayılacağı ifade edildi. Eksik bilgi veya belge ile yapılan başvuruların değerlendirilmeyeceği, imzasız başvuru formlarının da kabul edilmeyeceği vurgulandı.

Başvurular için gereken belgeler arasında Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu, özgeçmiş, mezuniyet belgesi, 2022 KPSS sonuç belgesi, hizmet döküm belgesi veya iş deneyim belgesi, özel güvenlik kimlik kartı, boy/kilo gösterir belge ve bilgisayar işletmeni sertifikası yer alıyor.

Alınacak personel için belirlenen brüt aylık ücretler, pozisyonun öğrenim durumuna ve hizmet yılına göre değişiklik gösteriyor. Ücretlerin, 01.01.2024-01.07.2024 tarihleri arasında geçerli olduğu ve bu rakamlara ek ödemelerin, aile yardımı ve çocuk yardımının dahil edildikten sonra net ücretlerin belirleneceği ifade edildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ilgili pozisyonlar için aradığı şartlar ve detaylı bilgiler, Üniversitenin resmi web sitesi üzerinde yer alıyor. Adaylar, başvuru öncesinde gerekli bilgileri ve belgeleri dikkatlice incelemeleri tavsiye ediliyor.

Bakmadan Geçme