AK Parti milletvekili Bursalı gündem oluşturmaya devam ediyor

Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez ama özel hayat bir milletvekilininse ister istemez radarın ona çevrilmesine yol açıyor. Bir de milletvekili AK Partili ise dikkatler ikiye katlanıyor.

  • 191

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı basının gündeminden bir türlü düşmüyor.

Monaco'ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması büyük tepki çeken Bursalı'nın şimdi de bir iş adamıyla görüntülenmesi gündem oldu. AK Parti camiasının özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın bu tür konulara hassas olması süreç hakkında daha da merak uyandırıyor.

Daha önce Odatv yazarı Hürrem Elmasçı köşesinde bir AK Parti milletvekilinin iş adamıyla yasak aşk yaşadığını iddia etmiş ama isim vermemişti. Şimdi de Odatv iş adamının ismini verdi.

Bursalı yaptığı paylaşımda;"Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur." diyen Bursalı "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim." ifadelerini kullanmıştı.

Bursalı'nın aile ve yeğen ifadelerinin iş adamına evrilmesi gözlerin tekrar Bursalı'ya çevrilmesine sebep oldu.

Eski AK Parti Milletvekli Aydın Ünal'ın bugünkü yazısında da Bursalı'ya yer vermesi oluşan rahatsızlığın boyutunun çok büyük olduğu şeklinde değerlendiriliyor.

Bursalı'nın bu iddiaya nasıl cevap vereceği ile istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.

Şuana kadar Bursalı bu iddialara cevap vermedi. Bursalı'nın suskunluğunu sürdürmesinin sebebi ise merak ediliyor.

Bakmadan Geçme