SPK 50 uzman yardımcısı istihdam edecek

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ankara Merkez ve/veya İstanbul Temsilciliği için 50 uzman yardımcısı alacak.

  • 133

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ankara Merkez ve/veya İstanbul Temsilciliği için 50 uzman yardımcısı alacak. Başvurular e-Devlet üzerinden, 16 Nisan 2024 ile 1 Mayıs 2024 tarihleri arasında saat 23:59:59'a kadar yapılabilir. Başvurular, SPK'nın resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olan iş başvuru ekranı aracılığıyla yapılacak. 

Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda yazılı sınavın birinci aşamasına katılmaya hak kazanan adaylar, SPK'nın resmi internet sitesinde yayınlanacak duyuru ile belirlenecek. Yazılı sınav, 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirilecek. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, sözlü sınava tabi tutulacak.

Sınav konuları şu şekilde:

1. Uzman Yardımcısı kadrosu için:
   - İktisat, Hukuk, Maliye, Muhasebe, Genel Matematik, İstatistik ve Ticari Hesap, Yabancı Dil (İngilizce, Fransızca veya Almanca)

2. Uzman Hukukçu Yardımcısı kadrosu için:
   - Özel Hukuk, Kamu Hukuku, Takip ve Usul Hukuku, Genel Konular, Yabancı Dil (İngilizce, Fransızca, Almanca)

3. Bilişim Uzman Yardımcısı kadrosu için:
   - Bilgi İşlem Grubu (Yazılım geliştirme, Algoritmalar ve veri yapıları, Bilgi güvenliği), Yabancı Dil (İngilizce, Fransızca veya Almanca)

Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, sözlü sınava çağrılacaktır. Sınav sonuçları SPK'nın resmi internet sitesinde duyurulacak ve adaylar ayrıca Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu üzerinden sonuçları takip edebilecek.

Bakmadan Geçme