• Haberler
  • Memur
  • Turgut Altınok: Sahip çıkalım, seçim sandıkta kazanılır

Turgut Altınok: Sahip çıkalım, seçim sandıkta kazanılır

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok oy verme işlemi tamamlanır tamamlanmaz peş peşe paylaşımda bulundu.

Türkiye, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Oy kullanma işlemleri, akşam saat 17.00 itibarıyla tamamlanırken oy sayım süreci başladı. Seçimlerde vatandaşlar, il ve ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarlar için oy kullandılar.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi tamamlandı ve oy sayımına geçildi. Demokrasimize, şehrimizin geleceğine ve oylarımıza sahip çıkmak için tüm vatandaşlarımızı sandık başına oy sayımını takip etmeye davet ediyorum. Bu vesileyle gün boyu büyük emek sarf eden sandık görevlilerimize, sandık müşahitlerimize ve teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Ankara Bizim Hepimizin!" ifadelerini kullandı.

Altınok ayrıca milyonlarca seçmene gönderdiği SMS'te ise, "Çok kıymetli hemşehrilerim, nihai sonuçlar açıklanana kadar vatandaşımızın iradesine sahip çıkacak, sandığa en ufak bir şaibe bulaşmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz sandığa ne kadar sahip çıkarsak, sandıktan çıkan sonuçta o kadar güçlü olacak. Asla unutmayalım ki seçim sandıkta kazanılır!" mesajını paylaştı.

 

Bakmadan Geçme