Selçuk Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alacak

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, kamu görevlisi alımları başlıyor. 110 sözleşmeli personel için başvurular 23 Şubat - 11 Mart tarihleri arasında alınacak.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da belirtilen şartlar doğrultusunda toplam 110 sözleşmeli personel alacak.

İlan kapsamında aranan unvanlar ve detayları şu şekilde:

- Hemşire: Yükseköğretim Kurumlarının Lisans Düzeyinde Eğitim Veren İlgili Bölümlerinden Mezun Olmak, KPSS P3 puan türü ile 40 adet.
- Eczacı: Yükseköğretim Kurumlarının Lisans Düzeyinde Eğitim Veren Eczacılık Fakültesinden Mezun Olmak, 2 adet.
- Diğer Sağlık Personeli (Dil ve Konuşma Terapisti): Yükseköğretim Kurumlarının Lisans Düzeyinde Eğitim Veren İlgili bölümlerinden mezun olmak, KPSS P3 puan türü ile 1 adet.

Adayların belirtilen genel ve özel şartları dikkatlice incelemesi ve başvurularını 23 Şubat - 11 Mart tarihleri arasında "hastaneilan.selcuk.edu.tr" adresinden online olarak yapmaları gerekmekiyor.

sözleşmeli personel alımı , Selçuk Üniversitesi, sağlık personeli, kamu görevlisi, KPSS, başvuru şartları

Bakmadan Geçme