• Haberler
  • Memur
  • O belediye başkanı tebrik çiçekleri yerine ramazan kolisi kabul ediyor

O belediye başkanı tebrik çiçekleri yerine ramazan kolisi kabul ediyor

Bursa'nın Gemlik ilçesinde belediye başkanı seçilen CHP'li Şükrü Deviren, tebrik ziyaretlerinde çiçek kabul etmeyeceğini, bunun yerine ramazan erzak kolisi kabul edeceğini açıkladı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Şükrü Deviren, %51,41 oy oranıyla belediye başkanlığına seçildi. Eski başkanlardan olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) adayı Refik Yılmaz ise %35,35 oy oranıyla seçimleri ikinci tamamladı.

O belediye başkanı tebrik çiçekleri yerine ramazan kolisi kabul ediyor  Deviren vatandaşlara özel bir çağrıda bulundu. Başkan Deviren, tebrik ziyaretlerinde çiçek kabul etmeyeceğini, bunun yerine ramazan erzak kolisi kabul edeceğini açıkladı. Bu yöntemle ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğrudan yardımda bulunmayı hedeflediğini belirtti.

Şükrü Deviren  "Öncelikle tüm Gemlik'e teşekkür ediyorum. Çok arayan, soran ve mesaj atan vatandaşlarımız var, hepsini yanıtsız bırakmamaya çalışıyorum. Tebrik ziyaretleri ne zaman başlayacak sorusunu soranlar da bir hayli fazla. Mazbatamızı aldıktan sonra hemen sadece 1 gün yapacağız. Bu ziyaret kabulünde çiçek yerine getireceğiniz ramazan erzak kolileri ile ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın yüreklerine gelin hep birlikte dokunalım." mesajı verdi.

Bakmadan Geçme