Milyonlarca üniversite adayına müjde: OGM Materyal Dijital Platformu devrede

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ortaöğretim kademesindeki öğrencilere yönelik önemli bir adımı duyurdu.

  • 276

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ortaöğretim kademesindeki öğrencilere yönelik önemli bir adımı duyurdu. Tekin, öğrenim gören öğrencilerin eğitim-öğretim süreçlerine destek olmak ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık sürecini kolaylaştırmak amacıyla OGM Materyal Dijital Platformu'nu öğrencilerin hizmetine sunduklarını açıkladı.

Bu platform aracılığıyla öğrencilerin kazanımlarını pekiştirmek için etkileşimli etkinlikler, çalışma defterleri ve ders destek materyalleri gibi kaynaklar sunulacak. Öğrenciler, zengin içeriklerle desteklenmiş öğrenme deneyimleri yaşarken, eğitimde zamandan ve mekândan bağımsız bir öğrenme imkanına sahip olacaklar.

Bakan Tekin'in açıklamasına göre, OGM Materyal Dijital Platformu, öğrencilere daha verimli bir öğrenme deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu platform üzerinden sunulan kaynaklar, öğrencilerin derslerini daha iyi anlamalarına ve YKS gibi önemli sınavlara daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olacak. Platforma erişim için ise https://ogmmateryal.eba.gov.tr adresi kullanılabilir. Bu adımla Milli Eğitim Bakanlığının dijitalleşme ve eğitimde teknoloji kullanımı konusundaki kararlılığının altı çiziliyor.

Bakmadan Geçme