Mazbatasını alacağı gün yaşamını yitirdi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Gökçeören Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerini kazanan 51 yaşındaki Emin Batmaz, mazbata töreninin hemen öncesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

  • 84

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin kırsal Gökçeören Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerini kazanan 51 yaşındaki Emin Batmaz, mazbata töreninin hemen öncesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 96 oy alarak muhtarlık yarışını kazanan iki çocuk babası Batmaz, mazbatasını almak için kent merkezindeki Sümbüllü Bahçe Konağı'nda düzenlenecek törene 2 saat kala kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Batmaz için mahallede öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Batmaz'ın cenazesi, Gökçeören Camisi'nde ailesi, yakınları ve mahalle sakinlerinin yanı sıra Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve diğer vatandaşların katılımıyla kılınan namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Muhtar azası Ali Bayram, Batmaz'ın önceden herhangi bir sağlık sorunu olmadığını belirterek, "Dün sabah saatlerinde kızını okula bırakmak için hazırlandığında ani bir kalp krizi geçirdi. Mazbata töreni öncesinde bu acı olay yaşandı. Köylüler hemen hastaneye yetiştirmeye çalıştı ancak ne yazık ki kurtarılamadı. Hepimizin büyük bir üzüntü içinde olduğunu belirtmek istiyorum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın." dedi.

Muhtar azası Vesile Koçyiğit ise Batmaz'ın kaybının derin bir üzüntü yarattığını ve onunla birlikte yola çıktıkları için büyük bir acı yaşadıklarını dile getirdi. Koçyiğit, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte Batmaz'ın bıraktığı boşluğu en iyi şekilde doldurup yola devam edeceğiz. Tüm köyümüzün ve insanlığın başı sağ olsun. Batmaz, güzel işler yapmak isteyen biriydi. Hepimiz çok üzgünüz." şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme