Kurban bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Kurban Bayramı öncesi emekliler, 3 bin liraya yükseltilen ikramiyelerin ödeme tarihini merak ediyor. Bayramın ilk günü 16 Haziran, ödeme tarihinin öne çekilmesi bekleniyor.

Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin gözü ikramiye ödeme takvimine çevrildi. Yılda iki kez ödenen emekli bayram ikramiyesi 3 bin liraya yükseltilmişti. Kurban Bayramı'nın ilk günü bu yıl 16 Haziran tarihine denk gelecek. Peki, Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi ne kadar olacak? İkramiye ödeme tarihi öne çekildi mi? Peki, Kurban Bayramı ikramiye ödemesi ne zaman? Kurban Bayramı ikramiye ödeme tarihi öne çekildi mi? Bayram ikramiyesi ödemelerinde son durumu açıklıyoruz...Bu yılın haziran ayında kutlanacak Kurban Bayramı öncesinde, emeklilerin gözü ikramiye ödeme takviminde. Yılda iki kez verilen emekli bayram ikramiyesi, bu yıl 3 bin liraya yükseltilmişti. Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 16 Haziran'da ödenmesi beklenen ikramiye, emekliler arasında heyecanla bekleniyor.

Emekli maaşlarına ilave olarak verilen bayram ikramiyesi, Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da 3 bin lira olarak ödenecek. Ancak, ikramiye ödeme tarihi hakkında belirsizlikler bulunuyor. Genellikle bayram öncesinde hesaplara yatırılan ikramiyelerin, Kurban Bayramı'ndan önceki hafta içerisinde, yani 6-10 Haziran tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor.

Bayram ikramiyesi alacak kişiler arasında emeklilerin yanı sıra, şehit yakınları, muharip gaziler, güvenlik korucuları, vazife malulleri, terörden zarar gören siviller, yaşlılık maaşı alanlar ve dul ile yetim maaşlarından faydalananlar bulunuyor. Bu kesimler, Kurban Bayramı ikramiyesinden yararlanabilecekler.

Bakmadan Geçme