İstihdam fuarına büyük ilgi

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Dev İstihdam Fuarı, büyük bir katılımla başladı. Kayseri OSB Fuar Merkezi'nde gerçekleşen fuara, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, iş dünyasının temsilcileri ve sanayiciler ile ilçe belediye başkanları katıldı.

Vali Gökmen Çiçek, fuarın önemine vurgu yaparak, iş arayanları ve işverenleri bir araya getirerek tanıtımın büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a da fuar için sağladığı hizmet ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Fuarın açılışında konuşan Vali Çiçek, iş arayanları ve işverenleri buluşturmanın önemine dikkat çekti ve fuarın şehir için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. Ayrıca, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz ulaşım imkânı sunması ve yemek hizmeti sağlaması da takdirle karşılandı.

İŞKUR İl Müdürü Ayşe Ak da fuarın düzenlenmesine sağladığı desteklerden dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a ve Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk'e teşekkürlerini iletti.

Protokol konuşmalarının ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi ve Kayseri Kariyer Merkezi de fuarda yerini aldı. Kayseri Kariyer Merkezi, iş arayanlara yönelik bilgilendirme ve destek sağlayarak fuara katkı sunuyor.

Dev İstihdam Fuarı'na 200 firma katılım gösterirken organizasyonun iş arayanlar ile işverenleri buluşturarak şehrin istihdamına katkı sağlaması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz ulaşım desteğiyle, fuara katılımın artması ve iş arayanlar ile işverenler arasında etkili bir iletişim ortamı sağlanması amaçlanıyor.

Bakmadan Geçme