İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 28 akademik personel alacak

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, Diş Hekimliği Fakültesi'nin çeşitli branşlarında toplamda 28 yeni öğretim üyesi alımı yapacak. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ise öğretim üyesi alımı ilanında düzeltme yaptı.

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, Diş Hekimliği Fakültesi'nin çeşitli branşlarında toplamda 28 yeni öğretim üyesi alımı yapacak. Bu alımlarla üniversite, öğrencilere geniş bir uzmanlık yelpazesi ve nitelikli eğitim imkanı sunmayı hedefliyor. Alınacak öğretim üyeleri arasında profesör, doçent ve doktor öğretim üyeleri bulunmakta olup, İngilizce eğitim veren birimlerde de öğretim üyeleri istihdam edilecek.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ise öğretim üyesi alımı ilanında düzeltme yaptı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörlüğü, 20.02.2024 tarihli 32466 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan öğretim üyesi alımı ilanında bir düzeltme duyurusu yayımladı. İlanda yer alan "İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Akademik Atama/Yükseltme ve Performans Ölçütleri Yönergesi" ifadesi, doğru şekliyle "İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesi" olarak düzeltildi.Düzeltme ilanı, 2086/1-1 sayı ve tarihle yayımlanarak ilgililere duyuruldu. Bu bağlamda, başvuruda bulunan adayların ilan metnindeki düzeltmeyi dikkate almaları gerektiği belirtildi

Bakmadan Geçme