İstanbul Kültür Üniversitesine akademik personel alımı

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde yapılan duyuruda, farklı akademik birimlere toplam 11 öğretim üyesi alınacağı belirtildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğünce, akademik kadrolarına öğretim üyesi alımı için Resmi Gazete'de ilan yayımlandı. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesindeki ilanda, farklı akademik birimlere toplam 11 öğretim üyesi alınacağı açıklandı.

Buna göre Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde 2, Fen-Edebiyat Fakültesi'nde 1, Mühendislik Fakültesi'nde ise 8 öğretim üyesi istihdam edilecek. Başvuruların 20 Şubat 2024 tarihinden itibaren başladığı ve 5 Mart 2024 tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Ön değerlendirme duyurusunun 8 Mart 2024 tarihinde yapılacağı belirtilirken giriş sınavının 11 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirileceği ifade edildi.

Sonuçların ise 13 Mart 2024 tarihinde açıklanacağı duyuruldu. Başvuruların şahsen veya posta yoluyla ilgili fakültelere yapılacağı vurgulanırken, internet üzerinden yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği kaydedildi. Başvuru şartlarına ve detaylarına ilişkin bilgilerin üniversitenin resmi internet sitesinde yer aldığı aktarıldı.

Bakmadan Geçme