Işık Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim elemanı alacak

Işık Üniversitesi Rektörlüğü, akademik kadrolarına yeni üyelerin katılması için ilan verdi. Üniversite, öğretim üyesi ve öğretim elemanı alımı için başvuruları kabul ediyor. Toplamda 1 öğretim üyesi ve 2 öğretim elemanı alımı yapıla

Işık Üniversitesi Rektörlüğü, akademik kadrolarına yeni üyelerin katılması için ilan verdi. Resmi Gazete'deki ilana göre, 1 öğretim üyesi ve 2 öğretim elemanı alımı yapılacak.

Makine Mühendisliği Bölümü için alınacak öğretim üyesinin, lisans derecesini tercihen Makine Mühendisliği alanından almış olması şartı aranıyor. Ayrıca, doktora derecesini Makine, Kontrol, Otomasyon, Mekatronik, Elektrik-Elektronik Mühendisliği gibi ilgili alanlardan birinden almış olması ve Mekatronik Mühendisliği konularında İngilizce ders verebilecek nitelikte olması gerekiyor.

Psikoloji Arş. Gör. pozisyonu için ise adayların Psikoloji lisans mezunu olması ve Psikolojiyle ilgili alanlardan birinde Tezli Yüksek Lisans veya Doktora Programına kayıtlı olması gerekiyor.

Başvuruların, Işık Üniversitesi'nin resmi web sitesinde belirtilen tarihler arasında yapılması gerekiyor. Başvuruların gizli tutulacağı ve belirtilen şartları taşımayan başvuruların dikkate alınmayacağı vurgulandı. Yurt dışından alınmış diplomaların YÖK/Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekiyor.

Başvuruların şahsen veya posta yoluyla ilgili akademik birime yapılması gerekiyor. Eksik belgeli veya süresi içerisinde yapılmayan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı vurgulandı.

Bakmadan Geçme