• Haberler
  • Memur
  • Bazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandı

Bazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandı

Kamu İktisadi Teşebbüslerinden Kadro ve Pozisyon Değişikliği Kararı Resmi Gazete'de Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı 2024/152 numaralı Kamu İktisadi Teşebbüslerinden Kadro ve Pozisyon Değişikliği Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, belirli kamu iktisadi teşebbüsleri ve bağlı ortaklıklarına ait kadro ve pozisyonlarda değişiklik yapıldı. İlgili listede yer alan kadroların bir kısmı iptal edilirken, yeni kadrolar ihdas edildi. Aynı şekilde, belirli pozisyonlar iptal edilerek, yerlerine yeni pozisyonlar oluşturuldu. Bu değişiklikler, 22/1/1990 tarihli ve 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye dayanılarak gerçekleştirildi.

Bazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandıBazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandıBazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandıBazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandıBazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandıBazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandıBazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandıBazı KİT'lere ait kadro ve pozisyonların iptali ve ihdası hakkında karar yayımlandı

Bakmadan Geçme