Ankara'da toplu ulaşımda

Ankara'da toplu ulaşım araçlarında kullanılan ücret toplama sistemi yenileniyor. Yeni sisteme geçiş çalışmaları devam ederken, EGO Genel Müdürlüğü, bu süreçte mağduriyet yaşayan vatandaşlar için açıklama yaptı.

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Vatandaşlarımız,"

"Elektronik Ücret Toplama Sistemi (EÜTS) şu anda hızlı bir şekilde yenilenme aşamasındadır. Mobil uygulamalarımız ile entegrasyon süreci test aşamasında olup, çok kısa bir süre içerisinde stabil çalışma şekline dönecektir."

"Hak Kaybı Oluşmayacak"

Son günlerde yaşanan Ankarakartların bazı validatörlerde okunmaması ve aktarma işlemlerinin yapılamaması gibi problemler hakkında açıklama yapan EGO, bu sorunların eski yüklenici firma E-KENT'in kurumla yaptığı sözleşme maddelerini yerine getirmemesi ve gerekli kontrolleri yapmamasından kaynaklandığını belirtti.

Vatandaş Memnuniyeti Öncelikli

EGO Genel Müdürlüğü, bu süreçte herhangi bir hak kaybı yaşanmayacağını ve vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde tutma amacı doğrultusunda teknik sorunların giderilmesi için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü vurguladı.

Vatandaşların anlayışı ve sabrı için teşekkür eden EGO Genel Müdürlüğü, yeni sistemin en kısa sürede stabil bir şekilde çalışacağını bildirdi.

Bakmadan Geçme