Akdeniz Üniversitesi 72 sözleşmeli personel alacak

Akdeniz Üniversitesi, toplamda 72 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvurular, 26 Haziran mesai bitimine kadar kabul edilecek.

Akdeniz Üniversitesi, Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre toplam 72 sözleşmeli personel alımı yapacak.  Başvurular, 26 Haziran mesai bitimine kadar kabul edilecek.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde çalıştırılmak üzere çeşitli pozisyonlarda personel alınacak. Başvuru yapacak adayların, http://personel.akdeniz.edu.tr/ adresindeki Sözleşmeli Personel Başvuru Formunu doldurup, gerekli belgelerle birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor. Posta, e-posta veya eksik belgelerle yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Pozisyonlar ve Aranan Nitelikler:

- Hemşire: 43 kişi, Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik Bölümü mezunu, 2022 KPSS (P94) puan türünden en az 50 puan.
- Sağlık Teknikeri: 16 kişi, çeşitli bölümlerden mezuniyet ve ilgili sertifikalar.
- Biyolog: 2 kişi, Biyoloji veya ilgili bölümlerden lisans mezunu, belirli eğitim ve tecrübe şartları.
- Laborant: 2 kişi, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri mezunu.
- Büro Personeli: 2 kişi, İktisat, İşletme, Muhasebe gibi bölümlerden mezuniyet.
- Destek Personeli: 2 kişi, lise mezunu ve belirli alanlarda tecrübe şartı.
- Tekniker: 2 kişi, Yapı Tesisat Teknolojisi mezunu.
- Teknisyen: 1 kişi, İnşaat Teknolojisi mezunu.

KPSS Şartı:

Başvuru yapacak adayların, istenilen KPSS türünden en az 50 puan almış olmaları gerekiyor. Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3) puanı, ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93) puanı, ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS (B) grubu (P94) puanı esas alınacak. KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibarıyla önce mezun olan, bunun da aynı olması halinde yaşı büyük olan aday tercih edilecek.

Başvuru Süreci:

Başvurular 26 Haziran mesai bitimine kadar devam edecek. Adaylar, başvurularını http://personel.akdeniz.edu.tr/ adresindeki formu doldurup, gerekli belgelerle birlikte şahsen Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine yapmalıdırlar. Posta, e-posta veya eksik belgelerle yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

 

Bakmadan Geçme