Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 büro personeli ve mühendis istihdam edecek

Vakıflar Genel Müdürlüğü, büro personeli ve mühendis pozisyonlarında istihdam edilmek üzere 112 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvuruların son tarihi ise 7 Haziran 2024.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere toplam 122 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Alımlar, mühendis, sosyal çalışmacı, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, avukat ve destek personeli pozisyonları için gerçekleştirilecek.

Adaylardan aranan genel şartlar arasında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddesine uygunluk, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunun olumlu olması, başvuru tarihinde aranan nitelikleri taşımak, KPSS sınavına girme ve asgari puanı alma, 18-35 yaş arasında olma, görevini yapmaya engel sağlık durumunun olmaması gibi kriterler bulunuyor.

Özel şartlar kapsamında, mühendislik pozisyonları için ilgili lisans programlarından mezun olma ve belirli bir KPSS puanını elde etme gibi özel kriterler belirlenmiş durumda.

Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak ve başvuru sürecinde gerekli belgelerin sisteme yüklenmesi gerekecek. Başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçların açıklanmasıyla ilgili detaylar da ilgili kurumun internet sitesinden takip edilebilecek.

Bakmadan Geçme