TÜBİTAK, EPDK ve çeşitli üniversiteler 211 personel alacak

Enerji sektöründen üniversitelere, çeşitli kurum ve kuruluşlar toplamda 211 personel alımı gerçekleştirilecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 25 enerji uzman yardımcısı, Fenerbahçe Üniversitesi 36 akademik personel alımı yapacak. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ise 119 sözleşmeli personel alımı için ilan verdi. Yeditepe Üniversitesi 6 akademik personel alacak, TÜBİTAK ise 7 personel istihdam edecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu ilanların detayları:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), enerji sektöründe faaliyet gösterecek 25 enerji uzman yardımcısı unvanında meslek personeli alımı planlıyor.

Fenerbahçe Üniversitesi toplam 36 akademik personel alınacak. Başvurular 4 Mart 2024'te başlayacak ve 18 Mart 2024'te sona erecek. Adaylar başvurularını [email protected] adresine yapabilecek.

Fenerbahçe Üniversitesi ayrıca Eczacılık Fakültesi'nde Farmasötik Toksikoloji (İngilizce) için 1 Dr. Öğr. Üyesi ve Farmakognozi (İngilizce) için 1 Dr. Öğr. Üyesi alınacağı belirtiliyor. Diğer fakültelerde de çeşitli pozisyonlar için toplam 14 öğretim elemanı alacak.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, çeşitli birimlerinde istihdam etmek üzere 119 sözleşmeli personel alacak.  Başvurular KPSS puanlarına ve belirtilen özel şartlara göre değerlendirilecek.

Yeditepe Üniversitesi, çeşitli bölümler için 6 akademik personel alacak. İşletme, Matematik, Rus Dili ve Edebiyatı, Mimarlık ve Kimya Mühendisliği gibi farklı alanlarda öğretim elemanı alımı yapılacak. 

TÜBİTAK, Gebze'de 1 iş yeri hekimi ve 3 iş güvenliği uzmanı istihdam edecek.

TÜBİTAK ayrıca 7 itfaiyeci alımı için başvurular 8 Mart 2024'te sona erecek. Adaylardan belirli önlisans mezuniyetleri bekleniyor.

Bakmadan Geçme