TÜBİTAK 30 personel alacak

TÜBİTAK, 30 yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

TÜBİTAK, 30 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Kurumun konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İstihdam edilecek personelin 27’si bilimsel programlar uzman yardımcısı ve uzmanı, 3’ü ise teknisyen ve tekniker olacak. Tüm kadrolar Ankara'da görev yapacak.

Başvurular, bilimsel programlar uzman yardımcısı ve uzman kadroları için 23 Mayıs 2024’e, teknisyen ve tekniker kadroları için ise 20 Mayıs 2024’e kadar yapılabilecek.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) web sayfasında yayımlanmakta olup, başvurular İŞKUR'un (https://esube.iskur.gov.tr) ve TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi’nin (https://kariyer.tubitak.gov.tr) internet sayfaları üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvurular için detaylı bilgi ve özel koşullara TÜBİTAK (www.tubitak.gov.tr) ve İŞKUR’un (https://esube.iskur.gov.tr) web sayfalarından ulaşılabilecek.

Açılan kadrolar

Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı ve Uzmanı:
- Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak ya da 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar/Yaz dönemi sonunda mezun olabilecek durumda olmak.
- 24 pozisyon için başvuru alınacak.
- İngilizce dil şartı aranıyor..
- Görev yeri: Ankara.

Bilimsel Programlar Uzmanı ve Üzeri:
- İlgili mühendislik bölümlerinden mezun olup, en az 3-5 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.
- 8 pozisyon için başvuru alınacak.
- İngilizce dil şartı ve ilgili alanda tecrübe aranıyor..
- Görev yeri: Ankara.Teknisyen ve Tekniker:
- Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Programlama, Elektrik-Elektronik Teknolojisi gibi ilgili önlisans programlarından mezun olmak.
- En az 2 yıl tecrübe sahibi olmak ve bunu belgeleyebilmek.
- 3 pozisyon için başvuru alınacak.
- Görev yeri: Ankara.

 

---

Bu metin, haber ajansı formatında resmi ve bilgilendirici bir şekilde düzenlenmiştir.

Bakmadan Geçme