Resmi Gazete'de bugün (03.06.2024)

Resmi Gazete'nin 3 Haziran 2024 tarihli sayısı yayımlandı

Resmi Gazete'nin 3 Haziran 2024 tarihli sayısı yayımlandı. Bugünkü sayıda çeşitli yönetmelikler ve ilanlar yer alıyor. İşte ayrıntılar:

Yürütme ve İdare Bölümü

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne ait beş yeni yönetmelik yayımlandı. Bu yönetmelikler, Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezi, Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne yönelik düzenlemeleri içeriyor. Her bir yönetmelik, ilgili merkezlerin faaliyet alanlarını ve çalışma usullerini belirlemeyi amaçlıyor.

İlan Bölümü

Bugünkü Resmi Gazete'nin ilan bölümünde çeşitli duyurular yer aldı. Yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile birlikte farklı kurumların çeşitli ilanları yayımlandı. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından belirlenen devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri de ilan edildi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısı, üniversite yönetmelikleri ve finansal bilgiler başta olmak üzere birçok önemli düzenlemeyi ve ilanı içeriyor. Bu bilgiler, ilgili alanlardaki profesyoneller ve vatandaşlar için önemli veriler sunuyor.

Bakmadan Geçme