• Haberler
  • Memur
  • Öğrenci yakınları okul müdürü ve hizmetliyi zincirle darbetti

Öğrenci yakınları okul müdürü ve hizmetliyi zincirle darbetti

Çorum'da bir ortaokulda yaşanan şiddet olayında okul müdürü ve hizmetli, fenalaşan bir öğrencinin yakınları tarafından zincirle darbedildi.

Çorum'daki  Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleşen olayda, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, öğrencinin fenalaşması sonucu hastaneye gitmesi gerektiğini düşünerek ambulans çağırdılar. Ancak, olayın ardından öğrencinin yakınları olan Irak uyruklu 2 kişi, okul müdürü ve hizmetliyi zincirlerle darp etti. Bu vahim olay, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Olay,  Gülabibey Mahallesi'nde bulunan Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, fenalaşan S.D.S. isimli öğrenciyi ambulans çağırarak hastaneye gönderdi. Ancak öğrencinin 2 yakını, durumu öğrenir öğrenmez önce hastaneye, daha sonra da okula geldi. 2 kişi, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk'e 'Neden bize haber vermediniz' diyerek ellerinde bulunan zincirlerle saldırdı. Diğer öğretmenlerin olaya müdahale etmesi üzerine şüpheliler kaçarak olay yerinden uzaklaştılar.

Darbe sonucu yaralanan okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili Çorum Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Okul Müdürümüz ve hizmetlimizin sağlık durumları iyi olup hastanede ayakta takip ve tedavileri devam etmektedir. Konu Valiliğimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Okul Müdürümüze ve hizmetlimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadesi kullanıldı.

 

Bakmadan Geçme