• Haberler
  • Memur
  • Oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport müjdesi

Oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport verileceğini müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport verileceğini müjdeledi.

Erdoğan, 365 oda ve borsa başkanı için yeşil pasaport müjdesi verdi.

Bu açıklama, iş dünyasında uzun süredir devam eden vize sorununa çözüm anlamında sevinçle karşılandı. Erdoğan'ın açıklaması, iş dünyasının temsilcilerinin çağrılarına yanıt niteliğinde oldu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul'da, Hisarcıklıoğlu, "Bir konu var ki bizleri üzmeye devam ediyor. Tüm bu mücadelenin liderlerini vize kuyruklarında bekletiyoruz. Özel sektörün kanaat önderlerinin dış temaslarını kolaylaştıralım ki yolumuz açılsın. Dolayısıyla oda, borsa camiamızın da yeşil pasaportu fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz. Her zaman reel sektörün yanında duran sizden bu konuda müjdeler geleceğine inanıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Hisarcıklıoğlu, Erdoğan'ın açıkladığı müjde üzerine, oda ve borsa başkanlarının yeşil pasaportu hak ettiğini vurgulayarak, bu müjdenin geleceğe umutla bakmalarını sağlayacağını dile getirdi.

Bakmadan Geçme