MHP'li belediye başkanları kampa giriyor

MHP, belediye başkanlarının seçim kampanyasında verdiği sözleri yerine getirmelerini temin için harekete geçiyor.

MHP, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen mensuplarını 17-19 Mayıs tarihlerinde Kızılcahamam'daki kampta toplayacak.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partili belediye başkanlarının "üretken belediyecilik" anlayışıyla vatandaşlara hizmet edeceğini ve seçim vaatlerini tutma çabasında olacaklarını bildirdi.

Durmaz'ın verdiği bilgiye göre, kampta, MHP'nin "Üretken Belediyecilik" adı altında hazırladığı seçim beyannamesinde yer alan konular üzerinde durulacak. Bunlar arasında şehircilik anlayışı, doğal afetlere karşı belediyelerin yapması gerekenler ve kentsel dönüşüm gibi önemli konular yer alıyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başkanlık yapacağı kampa 218 MHP'li belediye başkanı katılacak.

Sadir Durmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kampta akademisyenlerin de yer alacağını ve belediye başkanlarına "Belediyelerde Stratejik İletişim ve Yönetim Modeli", "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü-Riskli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm" gibi konularda sunumlar yapacaklarını bildirdi.

Bakmadan Geçme