İstanbul Üniversitesi 11 sözleşmeli musiki paleograf ve icracısı alacak

İstanbul Üniversitesi 11 sözleşmeli musiki paleograf ve icracısı alacak

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Osmanlı Dönemi Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesi (B) fıkrası gereğince sözleşmeli personel alımı yapacak.

Üniversitenin Osmanlı Dönemi Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel alacak. Sözleşmeli personel alımı için başvurular, 15 gün içinde https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresinden çevrimiçi olarak yapılacak.

Adaylarda aranan şartlar arasında Yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren müzik, edebiyat ve tarih bölümlerinden mezun olmak, Osmanlı-Türk musikisi alanında paleografik uzmanlığa sahip olmak, matbu veya yazma müzik kaynakları üzerinde arşiv çalışması yapmış veya yapmakta olmak gibi kriterler bulunuyor.

Mesleki uygulamalı sınav ise 27 Haziran 2024 tarihinde saat 13.00'ten itibaren Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi Büyük Salonu'nda gerçekleştirilecek. Sınav konuları uzmanlık konularına uygun olarak belirlenecek ve başvurulan pozisyonun teknik ve özel şartlarına uygun olacak.

Başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçların duyurulmasıyla ilgili bilgiler www.istanbul.edu.tr adresinden yayınlanacak ve bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek.

Bakmadan Geçme