• Haberler
  • Memur
  • İşkur'da VHKİ personeli il müdürü yapıldı: İddialar ve tartışmalar

İşkur'da VHKİ personeli il müdürü yapıldı: İddialar ve tartışmalar

Sosyal medyada dikkat çeken bir konu var: VHKİ (Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni) unvanına sahip bir personelin İşkur'da (Türkiye İş Kurumu) İl Müdürü olarak atandığı iddiası.

Bugün sosyal medyada dikkat çeken bir konu var: VHKİ (Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni) unvanına sahip bir personelin İşkur'da (Türkiye İş Kurumu) İl Müdürü olarak atandığı iddiası.

Yeni Şafak yazarı Ahmet Ünlü'nün paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde, kamu ve özel sektörde nitelikli ve etik değerlere bağlı personelin önemine vurgu yapılıyor.

Ancak gerçeklik payı olduğu iddia edilen bir yoruma göre, İşkur'da şoför kadrosunda bulunan bir memurun sınavsız olarak İl Müdür Yardımcısı yapıldığı öne sürülüyor.

Ayrıca Sosyal Güvenlik Çalışanları Sendikası Başkanı Ali Turan Çiftçi'nin yaptığı bir yorumda da, VHKİ olarak çalışan bir personelin İşkur İl Müdürü olarak atandığı iddia ediliyor. Eğer bu iddialar doğruysa, İşkur çalışanlarının motivasyonunda ciddi düşüşler yaşanabilir. Ancak, bu bilgilerin doğruluğu henüz netlik kazanmadı. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Bakmadan Geçme