Harran Üniversitesi 39 sözleşmeli personel alacak

Harran Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, üniversitenin farklı birimlerinde ve hastanelerinde istihdam edilmek üzere toplam 39 sözleşmeli personel alınacak. Alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun (B) fıkrasına göre gerçekleştirilecek ve 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınacak.

İlan kapsamında alınacak personelin nitelik kodları, ünvanları, öğrenim durumları, KPSS puan türleri ve kadro sayıları belirtilmiştir. Başvuracak adaylardan istenen özel şartlar ve genel şartlar da detaylı bir şekilde açıklandı.

Başvuru yapacak adayların, belirtilen tarihler arasında gerekli belgeleri Harran Üniversitesi web sitesi üzerinden e-Devlet şifresiyle sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Adaylar sadece bir unvan için başvuru yapacak ve gerçeğe aykırı beyanda bulunmamaları önemle vurgulandı.

İlanın yayımlanmasından itibaren 15 gün içinde başvuruların yapılması gerektiği belirtilmiştir. Atanmaya hak kazanan adayların istenilen belgeleri hazırlayarak Harran Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekiyor.

Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmelerinin feshedileceği ve belirli koşullar altında yeniden istihdam edilemeyecekleri ifade edildi.

 

Bakmadan Geçme