Erdoğan: Emeklilerin sıkıntılarını biliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada emeklilere ve diğer dar gelirli kesimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.  

  • 157

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada emeklilere ve diğer dar gelirli kesimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.  

Erdoğan şunları kaydetti: "Emeklilerimiz başta olmak üzere enflasyonun ücretli kesimlerde yol açtığı sıkıntıları biliyoruz.

Kendimiz bedel ödesek dahi ülkemize, milletimize, gelecek nesillere bedel ödetecek her türlü popülist adımdan uzak durduk, duracağız.

Rüştünü, gücünü ve yetkinliğini tartışmasız bir şekilde tekrar ispat eden Türk demokrasisi bu seçim sürecinin en büyük galibidir." 

İstihdam politikalarını işaret eden Erdoğan şu mesajları da verdi:

"Özellikle istihdam piyasamız güçlü bir ivme gösteriyor. Şubat ayı rakamlarına göre istihdam yıllık bazda 1 milyon 156 bin artışla 32.4 milyona ulaştı. İşsizlik oranı yüzde 8,7 olarak gerçekleşti. Bizim de temel sorunumuz hayat pahalılığı ile katmerleşen enflasyon baskısı. Emeklilerimiz başta olmak üzere enflasyonun ücretli kesimlerde yol açtığı sıkıntıları biliyoruz. Kendimiz bedel ödesek dahi ülkemize, milletimize, gelecek nesillere bedel ödetecek her türlü popülist adımdan uzak durduk duracağız."

Bakmadan Geçme