• Haberler
  • Aktüel
  • CHP Genel Merkezi'ndeki Erdoğan-Özel görüşmesinin tarihi belli oldu: 11 Haziran

CHP Genel Merkezi'ndeki Erdoğan-Özel görüşmesinin tarihi belli oldu: 11 Haziran

CHP Genel Merkezi'nde yapılacak görüşmenin tarihi nihayet açıklandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP lideri Özgür Özel ile CHP Genel Merkezi'nde yapacağı görüşmenin tarihi nihayet belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecekler.

Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İki siyasi partinin genel başkanları nasıl oturması gerekiyorsa o şekilde sayın Cumhurbaşkanı'nı ağırlayacağız. Bunun dışında herhangi bir şeyi müzakere etmeye gerek yok. Önemli olan görüşebilmektir. Siyasetçiler el sıkışmazsa bir takım vesayet odakları ellerini ovuşturmaya başlarlar." dedi.

Özgür Özel ayrıca erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak, "Siyasette erken seçim konuşmanın mayına basmak olduğunu düşünmüyoruz. CHP, yarın bir seçim yapılsa birinci parti olabilecek durumdadır." şeklinde konuştu. Ancak erken seçim kararının millete ait olduğunu vurgulayan Özel, CHP'nin bu kararı alabilecek güçte olmadığını belirtti.

Özel'in ifadelerine göre, CHP'nin temel mesajı, erken seçim isteğinin ancak milletin gündemi olduğu ve CHP'nin bu konuda milletin kararına saygı göstereceği yönünde oldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da şu paylaşımda bulundu:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 11 Haziran Salı günü saat 16.00’da CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e CHP Genel Merkezinde iade-i ziyarette bulunacaklardır."

Bakmadan Geçme