Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları ve nihai isim listesi sorgulama ekranı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 1072 mevsimlik işçi alımı için başvuruları değerlendiriyor. Son başvuru tarihi 30 Nisan olan alımlarda, iş arayanlar Çaykur işçi alımı kura sonuçları için sabırsızlanıyor. Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işe alınacak vatandaşlar için kura çekimi tamamlandı. Şimdi gözler, kura sonuçlarının açıklanmasına çevrildi. Peki, sonuçlar ne zaman yayımlanacak?

Çaykur, 2024 yılında 1072 mevsimlik işçi alımı için kura çekimi gerçekleştirdi. 14 Mayıs'ta Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda yapılan çekimde isimler belirlendi. Adaylar kura sonuçlarını ve isim listesini Çaykur'un resmi internet sitesinden sorgulayabilecekler. Adaylar, TC kimlik numaralarıyla sonuçlarına ulaşabilecekler.

İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, çay fabrikalarında istihdam edilmek üzere 1072 mevsimlik işçi alımı gerçekleşecek. Bu alımlarda 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi ve 17 eski hükümlü geçici işçi istihdam edilecek. İş arayanlar için önemli bir istihdam fırsatı sunuluyor.

memur5.com

Bakmadan Geçme