• Haberler
  • Memur
  • Büro çalışanlarının İçişleri Bakanlığından talepleri var

Büro çalışanlarının İçişleri Bakanlığından talepleri var

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Genel Başkanı Özer Avanaş, Genel Sekreter Sedat Suna ve Merkez Kadın Sekreteri Nigar Dinçer, dün İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Nedim Akmeşe ile bir araya geldi.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Genel Başkanı Özer Avanaş, Genel Sekreter Sedat Suna ve Merkez Kadın Sekreteri Nigar Dinçer, dün İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Nedim Akmeşe ile bir araya geldi.

Görüşme, kurumlarda yapılan görevde yükselme ve unvan sınavlarında uygulanan mülakatın kaldırılması, Nüfus Müdürlükleri, 112 Acil Çağrı Merkezi, Göç İdaresi ve benzeri kurumlarda yaşanan personel eksikliğinin giderilmesi, Nüfus Müdürlükleri tarafından yürütülen pasaport ve ehliyet hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulabilmesi için ayrı bir birim oluşturulması, ve 112 Acil Çağrı Merkezlerindeki iş yoğunluğundan kaynaklı sorunların çözümü için yeni personel alımı gibi konuları kapsadı.

Sendikamız tarafından hazırlanan ve içeriğindeki talepleri detaylı bir şekilde sunan dosya Nedim Akmeşe'ye takdim edildi.

 

 

 

Bakmadan Geçme