AK Parti kamp tarihleri belli oldu

AK Parti, Türk siyasi arenasında önemli bir yere sahip olan istişare ve değerlendirme toplantılarını genel merkez yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu toplantılara iki yeni etkinlik ekleyeceklerini duyurdu.

Şahin'in verdiği bilgiye göre, 7-8 Haziran 2024 tarihlerinde Kızılcahamam’da genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle bir araya gelinerek görüş alışverişinde bulunulacak.

Ardından 1-2 Temmuz 2024 tarihlerinde ise Genel Merkez Konferans Salonu’nda belediye başkanlarıyla bir araya gelerek seçim sonuçlarının değerlendirilmesi ve yeni bir yol haritasının belirlenmesi planlanıyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep. Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek bu toplantılarda, 31 Mart seçimlerinin sonuçları üzerinde titizlikle durulacak ve partinin geleceğine ilişkin stratejiler tartışılacak.

AK Parti'nin söz konusu toplantıları, 23 yıldır Türk siyasetinde önemli bir geleneğe ve karar alma mekanizmasına dönüşmüş durumda.

Bakmadan Geçme