• Haberler
  • Memur
  • 31 Mayıs 2024 tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

31 Mayıs 2024 tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

31 Mayıs 2024 tarihli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

 Buna göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bazı isimler müfettişlik görevlerinden alınırken  Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yeni başmüfettişler atandı. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda da çeşitli görevlere yeni atamalar gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nda da bazı başmüfettişlik kadrolarına yeni isimler atandı.

İşte tüm atamaların detayları...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda görevli müfettişler Ali Akkurt ve Embiya Yıldırım, 3 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi'nin 2. maddesi gereğince görevlerinden alındılar. Bu karar 30 Mayıs 2024 tarihinde yürürlüğe girdi.
Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda boş olan Hazine ve Maliye Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince Bayram Mavi, Hanifi Pekdemir, Oğuzhan Uzuner, Pınar Bilgen ve Talha Koç atandı.


30 Mayıs 2024 tarihli 2024/157 sayılı kararla, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Hazine Başkontrolörlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince Hazine Kontrolörü Meryem Koşar atandı.

Ayrıca 2024/158 sayılı kararla, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Hazine Kontrolörlüklerine, yapılan yeterlik sınavında başarılı olan aşağıdaki stajyer Hazine Kontrolörleri atandı:

1. Emine Açıkgöz Engin
2. Hafize Mehtap İmamoğlu
3. Servan Kutlucan
4. Oğulcan Çolak
5. Didem Güçlü
6. Hüseyin Topal
7. Ferhat İcel
8. İnanç Kaplan Yunus Ayan
9. Alperen Olgun
10. Melda Nur Nogay
11. Yavuz Selim Bayrakçı
12. Zeynep Tuşun
13. Ömer Faruk Kocamış


Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Başmüfettişliklere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince Mehmet Yavuz Ateş, Erdinç Yılmaz ve Mustafa Babur atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu ile Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş görevlerinden alındı. 


Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan müfettişliklere, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Yunus Emre Asil, Emre Akgün, Mustafa Mermer, Safa Alagöz, Harun Ünal, Esra Dursun ve Sefa Kaya atandı.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince Sezai Mucel atandı.

 Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan başmüfettişliklere Yusuf Oğuz Dündar, Hasan Çağlayankaya, Onur Eminoğlu, Asuman Bora, Samet Doğan ve Fatih Diler atandı.

 

Bakmadan Geçme