Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Özel ile haftaya görüşeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı TBMM'de bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta, 'Sayın Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz' açıklamasında bulundu

  • 98

Meclis'te gerçekleştirilen 23 Nisan Resepsiyonu'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı TBMM'de bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta, "Sayın Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz" açıklamasında bulundu.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la birlikte resepsiyonun düzenlendiği salona gelen Erdoğan davetlilerle sohbet etti, gazetecileri sorularını yanıtladı.

TBMM'nin 23 Nisan Resepsiyonunda gazetecilerle sohbet eden Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme talebi oldu, inşallah en kısa zamanda bir araya geliriz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Özel ile kısa bir süre görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Kurtulmuş'la birlikte Tören Salonu'nun yanındaki Mermerli Salon'a hareket etti.

CHP Genel Başkanı Özel ile diğer siyasi parti temsilcileri, bu salona da davet edildi.

Böylelikle Erdoğan ile Özel arasında ilk görüşme gerçekleşmiş oldu. 

Erdoğan, Özel'in yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve diğer siyasi parti temsilcileriyle bir araya gelip çay içti ve sohbet etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, CHP Lideri Özgür Özel'i TBMM'de resepsiyonun yapıldığı tören salonunun bitişiğindeki mermerli salonda çay içmeye davet ettiklerini söyledi.

'Haftaya görüşeceğiz'

Yaklaşık 10 dakika süren sohbetin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta gazetecilere "Önümüzdeki hafta sayın Özgür Özel'le görüşeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

 

Bakmadan Geçme