• Haberler
  • İşçi
  • O şirket çalışanlarına 18 maaş tutarında kâr payı dağıtacak

O şirket çalışanlarına 18 maaş tutarında kâr payı dağıtacak

Baykar firması, dünyanın önde gelen savunma teknoloji şirketlerinden biri olarak biliniyor ve çalışanlarına büyük bir kar payı dağıtma kararı aldı.

Baykar firması, dünyanın önde gelen savunma teknoloji şirketlerinden biri olarak biliniyor ve çalışanlarına büyük bir kar payı dağıtma kararı aldı. Şirket, personeline yaklaşık 18 maaşa denk gelen bir temettü dağıtacak.

Bu kararla, 6 yıldan uzun süredir firmada çalışan veya 2 yıldan fazla bir süredir birim sorumlusu olarak görev yapan çalışanlara kar payı ödemesi yapılacak. Dağıtılan kar payının ortalama olarak 18 aylık maaşa denk geldiği belirtiliyor.

Baykar yönetimi, bu kararı bir mektup aracılığıyla duyurdu.

Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın imzalarını taşıyan mektupta, şirketin kazancının bir kısmının uzun süredir emek veren ve birlikte yol yürünen değerli çalışma arkadaşlarıyla paylaşılmasından duyulan mutluluk ifade edildi.

Mektupta ayrıca çalışanlara duyulan gurur ve teşekkürler dile getirilirken, birlikte daha nice başarılara imza atacaklarına olan inanç vurgulandı.

Bayraktar kardeşlerin mektubunda şunlar kaydedildi:

 

"Firmamızın kazancının bir kısmını, altı yılın üzerinde bu yolda emek vermiş veya birimlerimizde sorumlu olarak görev yapmış, omuz omuza yol yürüdüğümüz siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her birinizle gurur duyuyor, emekleriniz ve kararlı duruşunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle dava arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz. Yıllardır omuz omuza çalıştığımız müessesemizin sahibi ve emektarları sizlersiniz. İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımız olmuşsunuz. Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Desteğiniz, yol arkadaşlığınız için en içten duygularımızla selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz."

Bakmadan Geçme