İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi bilgi işlem personeli alacak

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü 1 bilgi işlem personeli alacak.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü, büyük ölçekli bilgi işlem birimlerinde sözleşmeli bir bilişim personeli istihdam edecek. Başvurular 26 Şubat 2024 ile 11 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre,  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. Başvuruların ardından 27 Mart 2024 tarihinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü'nde yazılı sınav yapılacak ve en yüksek puanlı adaydan başlayarak 10 katı kadar aday sınav aşamasına alınacak.

Adaylardan aranan genel şartlar şöyle:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
- Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği bölümlerinden veya Yükseköğretim Kurulu tarafından yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından kabul edilmiş denklikteki fakültelerden mezun olmak,
- Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı 2 katını geçemeyecekler için en az 3 yıl, diğerleri için en az 5 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak,
- Bilgisayar donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği konularında bilgi sahibi olmak,
- Güncel programlama dillerinden en az ikisini belgelemek.

Başvuru yapacak adaylar, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) P3 puanının yüzde yetmişi ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun toplamını esas alarak sıralamaya tabi tutulacak. Başvuru yapacak adaylar için detaylı bilgi ve başvuru şartları üniversitenin resmi web sitesinde yer alıyor.

 

Bakmadan Geçme